„Egy évvel megint öregebb lettél … „ - Az In Vino Lidia márka az idei születésnapját a Törley Pezsgőpincészet falai között ünnepli!
Füle Lídia, MsC, MBA - 20 éve dolgozik a multinacionális szférában, pénzügy és számvitel területen. 2014 óta a borok szerelmese, WSET közép, IWS felső, a www.vinoport.hu és a www.boraszportál.hu bloggere, a www.borkollegium.hu önkéntese, a budafoki Soós István Borászati Szakiskola végzett hallgatója. Az In Vino Lidia márkát az amerikai menedzsmentje indukálta, akik rendszeresen kértek, hogy érkezésükre ne egy unalmas „hotel business dinner” legyen, hanem örömmel ismerkednének a magyar borokkal. Az „In Vino Lidia” koncepciója egyszerű: nem csak a gyomor, hanem az elme is munkára van fogva. A szervezett esteken ábrák, térképek, parafa dugók, hordó chips, rázóállvány, élesztő segítségével játékosan, tanulnak a vendégek.
Szeretettel várlak és hívlak, hogy együtt ünnepeljünk, ha érdekel:
· mit jelent az, hogy habzó- gyöngyözőbor vagy pezsgő?
· mi a három pezsgőkészítési eljárás?
· mi az, hogy „tirage” vagy „dosage” likőr?
· miért nem „száraz” a „Hungaria Extra Dry”?
Program:
· 15:00 – 15:15: Köszöntő, üdvözlőital
· 15:15 – 16:00: In Vino Lidia Instant Bubisuli
· 16:00 – 17:30: Pincetúra
· 17:30 – 18:00: 3 tételes pezsgőkóstoló & házi pogácsa
Jelentkezés:
Ebben az évben a rendezvény egy jelképes részvételi díjhoz kötött, tekintettel a korábbi évek helyfoglalás / nem megjelenés keserű tapasztalatiból. A belépő jeggyel tiszteljük meg a Törley Pezsgőpincészet Kollégáinak munkáját és a Pincészet szülinapi ajándékának lehetőségét, hogy helyet kapunk a közös koccintásra és egy tartalmas pincetúrában és pezsgőkóstolóban vehetünk részt!
Rendezvény időpontja: 2025.02.08.
Maximális létszám: 40 fő